Desertul perfect. Asa cum ti-l imaginezi

Ia-ne alaturi in organizarea evenimentului tau! Merita…
Desertul se serveste la final, asa ca impresia generala despre eveniment e fooooarte mult influentata de prajituri sau torturi! Si aici ne pricepem noi!

Simplu ca 1.2.3

1. STABILIM

Stabilim impreuna cum, cat, ce arome, ce ingrediente folosim, ce evitam, tinem cont de buget, facem o prima propunere, batem palma si ne apucam de treaba.

2. MUNCIM

Coacem, batem, mestecam, gustam, daca e cazul facem si o degustare intermediara, punem in forme, scoatem produsul finit si il depozitam temporar.

3. LIVRAM BUCURIE

Indiferent de eveniment, cu noi poti fi sigur(a) ca dulcele va fi pe placul tuturor! Aromele noastre echilibrate vor urca nota generala a evenimentului, stim asta de la toti clientii de pana acum…

PRODUSELE NOASTRE

Ne mandrim cu ce facem si cum arata produsele noastre!

Iar clientii nostri, intre 3 si 103 ani, mai cer o portie! Asa ca iti recomandam cu incredere sa treci pe la noi pe la laborator, sa gustam o prajiturica si sa stabilim detaliile viitorului tau eveniment!

Fara compromisuri. Ar putea fi deviza noastra…

Toate retetele noastre au fost adaptate. De catre noi, dar si la sugestia clientilor. De multe ori ajustam gustul final impreuna, pentru a da o nota aparte coltului dulce al evenimentului! Sau, pur si simplu, va puteti baza pe noi 🙂

Programeaza o vizita!

ABONAMENTE CORPORATE

In fiecare dimineata vei avea cafeneaua frantuzeasca in sala de sedinte. Chiar asa! Si parca vor trece mai usor cele 90 minute de slide-uri si prezentari!

BUDGET ORIENTED 🙂

Am lucrat multa vreme in multinationale, si stim ca e foarte important raportul calitate pret.

Noi oferim calitate premium la un pret corect. Atat!

EVENIMENTE PRIVATE

Fie ca e vorba de onomastica celui mic, la un loc de joaca cu 20 invitati, sau o petrecere de companie cu 200 invitati, am acoperit ambele capete si ne descurcam! Avem experienta tortului decorat sau al minitorturilor individuale, dar si al platorilor cu eclere, pateuri si briose!

PRIMA COMANDA - 15%!

Prima comanda primeste intotdeauna 15% discount de bun venit! Fie ca vrei 4 cupcake livrate la birou la persoana iubita, sau un tort pentru aniversarea nuntii de aur a parintilor, prima portie e din partea noastra.

AVANTAJELE NOASTRE

INGREDIENTE

Doar naturale! Produsele noastre sunt consumate, fara grija, de toti copiii din familie si ai prietenilor. De fapt, ei sunt prima echipa de testare si feedback! Asa ca puteti comanda cu toata increderea!

GUST ECHILIBRAT

Probabil cel mai important! Produsele noastre sunt savuroase, fara a fi excesiv de dulci! Si pentru asta clientii ne remarca si revin la noi!

ASPECT

Ne adaptam in functie de cerinte, de la design clasic, „de casa”, pana la cele ultimele tendinte in materie. Desi clasicul va fi mereu de succes, uneori e nevoie de ceva deosebit, si stabilim impreuna linia!

SIGURANTA

Producem respectand cele mai stricte reguli de igiena, utilizam echipamente profesionale de productie si depozitare, oferim certificat de calitate pentru toate produsele noastre

Call Now Button