.

.

Am inclus mai jos raspunsuri la unele intrebari adresate, dar si la cele la care poate nu v-ati gandit, dar cuprind informatii de interes:

 • Pot primi factura?

  FACTURA este emisa atat pentru comenzile pe persoana juridica, cat si pe persoana fizica.

  In cazul in care doriti o comanda impartita in doua sau mai multe facturi, trebuie sa tineti cont de faptul ca fiecare factura inseamna un colet separat. Astfel, doua facturi inseamna colete diferite, care se supun individual conditiilor de livrare ale magazinului nostru. NB: In cazul in care pierdeti chitanta sau factura, contactati-ne pentru a va trimite o copie dupa acestea.

 • Exista comanda minima?

  Nu exista comanda minima, insa se aplica taxele privind transportul. De aceea va recomandam sa ne contactati in prealabil in vederea stabilirii tuturor detaliilor.

 • Este nevoie de comanda online pentru a ridica produsele?

  Nu este obligatoriu sa plasati o comanda online pentru ridicarea de la laborator.

  Pentru aceasta, puteti comanda telefonic, online sau puteti veni direct la noi.

  Numarul de telefon la care puteti suna pentru a face comanda si programare este 0722.932.922

 • Cum pot plati?

  Plata se poate realiza in urmatoarele modalitati:

  Plata cash, in momentul intrarii in posesia produselor;
  Plata prin virament banacar in contul S.C. Office Cake SRL, deschis la Banca Raiffeisen.

  Conform legislatiei in vigoare, platile ce depasesc suma de 5000 RON se vor efectua de catre persoanele juridice numai cu ordin de plata, CEC sau B.O.

 • Cum se face comanda online?

  Finalizarea comenzii online: Daca doriti sa comandati online, trebuie sa aveti cont pe site-ul nostru (sau sa va faceti un cont pe site-ul nostru) si sa apasati butonul „Adauga in cos” pentru produsele pe care doriti sa le achizitionati. Dupa ce ati terminat de adaugat toate produsele pe care doriti sa le cumparati, finalizati procesul de comanda completand fisa de comanda cu datele Dumneavoastra (sau ale firmei in numele careia comandati) si apasand pe butonul „Finalizeaza comanda” . Asigurati-va ca ati completat corect datele de contact!

  Imediat dupa aceea, veti primi un mesaj de notificare pe adresa de email pe care ati introdus-o in fisa de comanda.

 • Care sunt taxele de transport?

  BUCURESTI

  – la comenzile sub 200 lei, taxa de transport este de 15 lei. Daca se aplica cel putin una dintre conditiile speciale de mai jos, atunci transportul este gratuit si sub 200 lei.

  – comenzile peste 200 lei au transport gratuit.

  CONDITII SPECIALE

  In functie de promotiile in curs, pentru anumite pachete livrarea este gratuita pe tot teritoriul Bucuresti indiferent de valoarea comenzii.

 • In cat timp se livreaza o comanda?

  Echipa noastra va inregistra comanda Dumneavoastra si va face livrarea, tinand cont de preferintele selectate in fisa de comanda (ora si ziua livrarii) si de disponibilitatea imediata a produselor comandate (daca sunt sau nu in stoc).

  In functie de ora la care plasati comanda, de zona in care doriti livrarea si considerand ca produsele sunt disponibile, comanda Dumneavoastra poate ajunge cel mai devreme in 4-6 ore sau maxim a doua zile lucratoare. Unele produse pot fi disponibile doar la comanda, iar atunci livrarea se va face intr-un interval mai mare de timp, stabilit de comun acord de Dumneavoastra cu operatorii nostri.

  Produsele comandate (atat telefonic, cat si online) pot fi ridicate din laborator, doar dupa confirmarea telefonica a comenzii de catre operatorii nostri.

Ingredientele contribuie cu cel putin 70% la gustul si calitatea produsului. Mai este maiestria cofetarului, transportul, estetica, dar produsele de baza de la care pornim au cea mai mare importanta pentru noi. Asa ca:

– Ouă – folosim doar ouă proaspete, din surse atent selecționate, pentru ca acestea oferă gustul cel mai bun. In plus, avem pusa la punct o procedura foarte stricta de a urmari stocul de oua, preferam sa facem mai multe comenzi decat sa facem stocuri 🙂

– Produsele lactate – produsele noastre includ: unt cu 82% grăsime, smântâna naturală pentru frișcă 38% grăsime și laptele 3,5% grăsime. Noi am ales să lucrăm cu producători de tradiție datorită calității constante și capacității lor de a ne asigura cantitățile de materie primă de care avem nevoie. Nu acceptam produse care contin CARAGENAN!!!

Ciocolata – belgiana, produsa de Barry Callebaut, marca renumita intre profesionisti! Obtii constant rezultate de exceptie. Pentru ca apare in marea majoritate a produselor noastre, nu facem rabat si folosim doar the best!

Fistic, nuci, alune de pădure – Surse atent verificate, atat de noi cat si de autoritati. De asemenea, folosim din import combinatii de diverse nuci, pentru cele mai rafinate si exotice retete

Fructele – Folosim fructe de sezon sau congelate, ca atare sau sub forma de piure. In cazul fructelor exotice, nu acceptam decat fructele congelate, din surse de incredere! Nu folosim fructe conservate prin metode chimice!

– Accesorii dulci: – Decorurile sunt lucrate manual, in proportie de aproape 100%.

Ne gasiti in laboratorul nostru din Aleea Alexandru Moruzzi Voievod, la numarul 4A.

Va intampinam cu drag la noi, insa va recomandam sa faceti o programare la numarul 0722.932.922, pentru a ne asigura ca suntem disponibili in acea perioada.

Pentru comenzi simple, va asteptam in magazinul nostru virtual, pentru proiecte mai complicate sau care necesita modificari fata de pozele de pe site, vom solicita cel putin o intalnire/discutie inainte de a demara proiectul.

 • 44.421248, 26.117644
 • 44.421248, 26.117644Office Cake

  Laborator, cele mai bune prajituri din zona noastra! 🙂

Call Now Button